Új mértékadó kötet az esküvői piacon

Megjelent az Esküvők Tudástára - Útmutató a tökéletes esküvőhöz című kötet, melynek célja, hogy konkrét segítséget nyújtson az Ifjú Pároknak a Nagy Nap szervezéséhez. A könyv végigvezeti a házasulandókat a szolgáltatók kiválasztásától az esküvő napjáig. A szerző, Tóth Béla vőfély több mint száz esküvő tapasztalatát könnyed humorral, lényegre törően tálalja.

Bővebben: Bulváros - Új mértékadó kötet az esküvői piacon

Euroastra Magazin - Béla vőfély jött, tapasztalt, és könyvet írt

"Béla vőfély jött, tapasztalt, és könyvet írt
Megjegyzem jól tette. Az Esküvők Tudástára - Útmutató a tökéletes esküvőhöz című könyv azoknak íródott, akik az apró, másoknak talán mellékes részletekre is oda szeretnének figyelni. És itt nem arra gondolok, hogy hány százezer forintba kerüljön egy csokor, hanem arra, hogy miképpen készíttessük el azt úgy, hogy órákig tudjuk tartani, és emellett legyen az gyönyörű is.

Bővebben: Euroastra Magazin - Béla vőfély jött, tapasztalt, és könyvet írt

Nők Lapja Café - Egy igazán tapasztalt szereplő

"Egy igazán tapasztalt szereplő! Béla vőfély – csak így nevezi magát Tóth Béla, aki több mint száz esküvőn dolgozott már – de talán nem is ez a jó szó rá, hiszen nem csak munka ez, de szenvedély is a számára. Ez tisztán érződik azon a könyvecskén, amiben most meg is írta tapasztalatait. Elsőre végtelenül konzervatívnak gondolnánk őt magát és a kiadványt, de azt kell mondjuk, Béla vőfély – bár tiszteli a tradíciót, és nagybetűvel írja azt, hogy nagy nap, vagy ifjú pár –, azért igenis halad a korral, és a modern esküvőkhöz is vannak jó tanácsai.

Bővebben: Nők Lapja Café - Egy igazán tapasztalt szereplő